Pakość i grób rodzinny
-
- Członek forum
- Kontakt:
Pozdrawiam CAŁĄ RODZINKĘ! Nic się nie dzieje? Cisza...... Na Święto Zmarłych zrobiliśmy porządek na grobie w Pakości i przystroiliśmy zniczami i kwiatami. Ewa i Wiktor Tyrzyk oraz Krysia Wołyńska Danka Chmielecka czyli ja! Później spotkaliśmy sie w Bydgoszczy U Ani i Antosia Sielickich aby wspólnie przeżyć zbliżające się poważne święto. Szkoda że nie potrafię wkleić zdjęć, bo mamy parę z tego spotkania. Póki co Pozdrowiam i zachęcam do aktywności.
Witam wszystkich bywających na forum...Pakość w tym roku cieszyła się niezłym powodzeniem. Ja również byłem na grobie dziadków, lecz kilkanaście dni wcześniej. Z wiadomych względów 1.11 muszę być na innym cmentarzu.Zrobiłem parę zdjęć na cmentarzu, ale nie wiem czy można je jakoś umieścić na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Andrzej
-
- Weteran, stały członek forum
- Kontakt:
Hej,
obecne forum nie umożliwia wklejania zdjęć. Mogę spróbować przy chwili zrobić upgrade na phpbb. Opcja B to redagowanie w joomli tego co widać globalnie na stronie....
Krótko mówiąc jest trochę kłopot gdzie i jak umieszczać galerię zdjęć. Nieco łatwiej na facebooku. Mi się wydaje, że jednak dobre forum będzie najlepsze i potestuję jak to wygląda. To tutaj forum jest dość proste i nie ma takiej funkcjonalności.
Jest jeszcze wikipedia (mediawiki) w której mogę dodać użytkowników. To jest miejsce w którym można pisać artykuły i dodawać zdjęcia. POjedyncze zdjęcia z tekstem tam bez problemu można umieszczać...
Reasumując wpierw musimy określić co chcemy zrobić a potem dobierać narzędzia
....Coby potem za 5 lat ktoś nie krzyczał że zdjęcia są prywatne i trzeba je schować...
Pozdrawiam,
Jacek L.
obecne forum nie umożliwia wklejania zdjęć. Mogę spróbować przy chwili zrobić upgrade na phpbb. Opcja B to redagowanie w joomli tego co widać globalnie na stronie....
Krótko mówiąc jest trochę kłopot gdzie i jak umieszczać galerię zdjęć. Nieco łatwiej na facebooku. Mi się wydaje, że jednak dobre forum będzie najlepsze i potestuję jak to wygląda. To tutaj forum jest dość proste i nie ma takiej funkcjonalności.
Jest jeszcze wikipedia (mediawiki) w której mogę dodać użytkowników. To jest miejsce w którym można pisać artykuły i dodawać zdjęcia. POjedyncze zdjęcia z tekstem tam bez problemu można umieszczać...
Reasumując wpierw musimy określić co chcemy zrobić a potem dobierać narzędzia
....Coby potem za 5 lat ktoś nie krzyczał że zdjęcia są prywatne i trzeba je schować...
Pozdrawiam,
Jacek L.
-
- Weteran, stały członek forum
- Kontakt:
Re: Pakość i grób rodzinny
Witam,
zaktualizowałem forum do nowszej wersji i zupełnie innego programu. NIestety na razie samo nie wysyła maili jak się coś zmieni, ale za to można wklejać zdjęcia!
Proszę tylko pamiętać o rozwadze i wklejaniu treści i zdjęć, które chcemy upublicznić.
Przeniosłem część maili do folderów ukrytych i może część treści powinna się tam znaleźć. Te tematy są widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a nie publicznie.
Pozdrawiam,
Jacek L.
zaktualizowałem forum do nowszej wersji i zupełnie innego programu. NIestety na razie samo nie wysyła maili jak się coś zmieni, ale za to można wklejać zdjęcia!
Proszę tylko pamiętać o rozwadze i wklejaniu treści i zdjęć, które chcemy upublicznić.
Przeniosłem część maili do folderów ukrytych i może część treści powinna się tam znaleźć. Te tematy są widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a nie publicznie.
Pozdrawiam,
Jacek L.