OD Wiesławy z Lublina dostałam takie wiadomości:
01.01.2004 r. Kamila Sosnowska Zd. Słomiańska - Urodziła się córka Anna (niezły prezent sobie dziecko zrobiło na Dzień Dziecka!).
30.06.2004r. Karolina Lisik zd.Sielicka urodziła Piotrusia!
17.08.2004r. zmarł Andrzej Ferenz mąż Bożenki zd.Wojciechowskiej.Serdeczne współczucie- szkoda, że nie dostałm zawadomienia o pogrzebie.
Myśle że te dane będą do wykorzystania, można nanieść "na drzewo".
- Danuta Chmielecka
To co się dzieje w rodzinie!
-
- Członek forum
- Kontakt:
-
- Weteran, stały członek forum
- Kontakt:
Witam,
dzięki za iformacje. Piotr Lisik już naniesiony Anna Słomiańska to chyba 1.06.2004.
Andrzej Ferenz czy Erenz? Cała rodzina opisana jest jako ERENZ. Faktycznie że troche smutna informacja może z czasem przepływ będzie nieco lepszy. Przez ostatnie lata wiele było zdarzeń o których pewnie nie wiedzieliśmy...
Ale za to słyszałem od Szymona że się szykuje nowy potomek! Ciocia będzie więc podwójną babcią
Pozdrawiam,
Jacek L.
dzięki za iformacje. Piotr Lisik już naniesiony Anna Słomiańska to chyba 1.06.2004.
Andrzej Ferenz czy Erenz? Cała rodzina opisana jest jako ERENZ. Faktycznie że troche smutna informacja może z czasem przepływ będzie nieco lepszy. Przez ostatnie lata wiele było zdarzeń o których pewnie nie wiedzieliśmy...
Ale za to słyszałem od Szymona że się szykuje nowy potomek! Ciocia będzie więc podwójną babcią
Pozdrawiam,
Jacek L.